Theaterprogramma compleet!

Supertrots zijn we: ons theaterprogramma is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar! We bevestigden eerder al Club Guy & Roni - Mechanical Ecstasy, vandaag komen daar heel mooie voorstellingen bij: 

 

Saman Amini - Samenloop van Omstandigheden
In een muzikale voorstelling schetst multitalent Saman Amini met anekdotes, projecties en een live band een indringend autobiografisch portret. Samenloop van Omstandigheden is een persoonlijk verhaal waarin alle universele thema’s samenkomen tot het punt waar ze een individu vormen. Saman Amini zingt, speelt en vertelt over zijn leven, zijn moeder en vader en de liefde, en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat. Lees meer.
 

Skoft & Skiep - Brunchbingo
Om je festivaldag met een goed gevoel én een goedgevulde maag te beginnen, is er de Skoft&Skiep Bingo Brunch. Er zijn twee belangrijke uitgangspunten bij dit spel: sharing is caring en zingen is swingen. Naast een fijne brunch, muzikale intermezzo’s door de Oldies en een hilarische bingo, steekt er een maatschappelijke boodschap achter dit programma. En dat past precies bij Skoft&Skiep, een jong Noordelijk collectief bestaande uit theatermakers Karel Hermans, Aukje Schaafsma en Tatiana Pratley. Lees meer.
 

De Hotshop - cooler dan De Warme Winkel - Indiaan
Een bijzondere voorstelling op een bijzondere locatie, die zich afspeelt rond zonsondergang: INDIAAN. Een groep dampende twintigers trekt zich terug in de resten van de natuur, op zoek naar de voetsporen van de Native American.  Ze zoeken in ritmes en vredespijpen, in schors en in scheppingsverhalen, in postcards en films. Ze scannen hun geweten en hun vurigste verlangens. Een nieuwe stam wordt geboren. Een ode aan een verloren cultuur. Indiaantje spelen op hoog niveau. Hoe kan je de grond bezitten? Lees meer.
 

Igor Vrebac - Macho Macho
Wat is mannelijkheid? En wat is mannelijke lichaamstaal? Geen woorden, geen muziek, geen tierelantijnen in het decor, enkel twee knappe mannen die onophoudelijk de macho staan uit te hangen: sixpacks galore. Ze doen hun uiterste best door hun biceps en triceps te showen om er zo bronstig en appetijtelijk mogelijk uit te zien. Maar wanneer mag een man zijn kwetsbaarheid laten zien? De voorstelling werd bekroond met de Dioraphte ‘Best of Amsterdam Fringe 2016’ award als de beste van de beste. Is dat harde werken toch de moeite waard geweest. Lees meer.
 

ISH - Ik Ga Op Reis En Ik Neem Mee
Abdelhadi Baaddi is acteur en chauffeur in deze voorstelling op wielen. Hij neemt je in zijn Mercedes 307 mee op reis. Letterlijk. Al cruisend vertelt hij je over hoe het is om 2500 kilometer te rijden met iemand die tegelijkertijd een bron van onvoorwaardelijke liefde en zijn grootste ergernis is: zijn vader. Wat weet hij nou eigenlijk van hem? En andersom? Maak kennis met de familie Baaddi terwijl je je verplaatst. Niet alleen met het busje, maar daardoor ook noodgedwongen in elkaar. Lees meer.
 

Nineties Productions - Untitled, 2017
Rock & roll met een vleugje hysterie. Nineties Productions host een talkshow/theatervoorstelling/concert/feestje en je kunt aanschuiven wanneer je wilt. Biertje erbij, lekker even. Van afstand volgen kan ook, want alles wordt live gestreamd. Untitled, 2017 heet de show. Reken op muzikale acts, meeslepende verhalen en filosofische kaders. Een soort van kakofonische poging om het onverenigbare te herenigen. Lees meer.
 

Club Guy & Roni - Mechanical Ecstasy
Eerder werd de voorstelling van Club Guy & Roni al bekend gemaakt. Een meeslepende voorstelling waarbij feest, dans en theater door elkaar heen lopen. Mechanical Ecstasy van Club Guy & Roni is een ode aan de rave-scene van de jaren negentig en de ideale opener van ons nachtprogramma.