Welcome to Your Village

OK. Groningers, Utrechters, Zwollenaren en Leeuwarders opgelet, want Villagers uit jullie steden organiseren de komende tijd toffe activiteiten. Kun je nog wat aan overhouden ook. Enne, mensen van buiten die steden mogen ook komen hoor!

Groningen

In Groningen kan je alvast warmlopen door bandjes te ontdekken in twee studentenkamers en VERA Downstage De campagneleider Mathé Többen heeft met zijn team een tof programma samengesteld en goedkope biertjes geregeld. Gratis entree, dus wat houdt je tegen? Meer info en het facebookevent vind je hier. Trouwens, je kunt ook met de bus vanuit 050 naar het festival. Ziehierrr.

Leeuwarden

Voor Wytse Dijkstra is Welcome to The Village “een speeltuin” en in een speeltuin kan je lekker spelen natuurlijk. Hij organiseert in Leeuwarden een wedstrijdje zandkasteel bouwen. Maar geen zorgen, want iedereen mag meedoen. De winnaar kan op ons festival lekker doorspelen, want de hoofdprijs is een weekendticket. Wanneer je dit kan doen is nog een verrassing.

Utrecht

Kan je niet meer stil staan zodra de #wttv16 Spotifylijst aan staat? Het kan je zomaar een weekendticket opleveren. Viktor Winkeler organiseert met PBF in Utrecht een mini videoclip wedstrijd. Pak je mobiel of camera, film je danspasjes op een leuke manier en dans zo door naar het festival! Hier ontdek je hoe je mee kan doen.

Zwolle

Serena Oosterloo geeft mensen in Zwolle en daarbuiten een voorproefje van Welcome to The Village. Heb jij een super originele festivalfoto? Videocollectief In De Kringloop geeft een kaartje weg voor de leukste foto, check online hoe je mee kan doen. Daarnaast komt Café In De Buurt nog met een toffe actie, maar daarover later meer.