New Music Monday #7!

1. Seramic - I Got You EP

Seramic, de heetste nieuwe belofte van de andere kant van de Noordzee, zit niet stil. Net als jij wanneer je zijn verse EP ‘I Got You’ hoort. De kortspeelplaat staat vol heerlijke elektro-funk zomervibes. Check ‘m hierrr!

2. Spinvis - Review

Written in Music komt met deze heelijk review van Spinvis’ gloednieuwe album ‘Trein Vuur Dageraad’. Erik (Spinvis) wordt geëerd om zijn weergaloze taalkunsten en onuitputbaar vermogen om luisteraars mee te nemen naar zijn eigenzinnige, mysterieuze universum. “Eenvoudigweg bijzonder mooi.”

3. Voorproefjes WTTV17

We leven met z’n allen toe naar het enige echte WTTV17. Ook de artiesten kunnen niet wachten en oefenen alvast. Voorproefjes voor juli? Check bijvoorbeeld:

4. Village-feestje Noarderwyn

16 juni. Hou die middag vrij en zorg dat je laptop is opgeladen: we mogen twee uur lang de Noardewyn-studio overnemen en gaan daar dikke fissa houden. Programma volgt snel, maar eerst.......

5. NIEUWE NAMEN!!

Woensdag komen we met een flinke bak nieuwe namen voor WTTV17! En dat is nog niet alles, want we maken dan ook meteen de dagindeling bekend. Stay tuned & get siked!!

Foto: Jan-Willem Bullée