New Music Monday #6!

Daar zijn we weer! Met megavers muzieknieuws uit de #wttv17-line up voor je. New Music Monday deel zes!
 

 • In de megavette nieuwe video van Gorillaz dook onze held Zebra Katz op! Check hem hier.
   
 • Onze vrienden van Broken Brass Ensemble doken op bij 3FM en bliezen (hehe) de studio omver. Deel 1 hier, deel 2 hierzo
   
 • Ooooh jongens, Spinvis. We hadden het er al even over, maar die plaat blijft maar kippenvel kweken op het WTTV-kantoor. 
   
 • Het extreem sexy Korfbal komt eveneens met mooi nieuws, want ze hebben via Subroutine hun EP aangekondigd! De EP krijgt de beste naam van alle EP's ooit gemaakt; Hitkrant
   
 • In semi-wttv-gerelateerd nieuws: Alex Kapranos, beter bekend als de zanger van Franz Ferdinand, heeft met zijn zijproject BNQT een album uit! Met in bandleden van Midlake, Band of Horses, Travis en Grandaddy in de gelederen is dit een ekte ekte supergroep te noemen. Klik hier voor luisteropties. OOR is alvast positief.

We sluiten deze NMM af met een weergaloze Tip bij de Buren: Klangstof in Paard
Wat zo tof is aan Klangstof? De manier waarop zij de typische Noorse sound omzet naar elektronisch getinte popmuziek. Met hun broeierige soundscapes van synthesizers en gitaren van Klangstof zie je de bossen en fjorden al bijna voor je. Dat ze als eerste Nederlandse / Noorse band ooit op Coachella mag staan, zegt genoeg. 
--> vrijdag 17 november, klik hier voor info en tickets.

Foto door Jantina Talsma