New Music Monday #4!

1. Conner Youngblood - Everyday

Lekker! Nieuwe muziek om de nieuwe week mee te in te luiden. Conner Youngblood heeft samen met Nylo een heerlijke ‘feel good’ single uitgebracht. Check ‘m hierrrr!

2. Blaudzun

Ook nieuwe oude muziek kan verfrissend zijn! Blaudzun bewijst dat nog maar eens. Voor het Groot Nederlands Songbook van DWDD coverde hij de Spinvis-classic ‘Bijt mijn tong af’. Misschien krijgen we het liedje wel twee keer te horen tijdens #WTTV17...

3. Black Honey - Somebody Better videoclip

Black Honey heeft een nieuwe videoclip voor ‘Somebody Better’. Hou je vast, want het viertal uit Brighton zorgt weer voor een crazy ride!

4. Brutus + BlackboxRed in Vlaardingen, Gaye Su Akyol in Groningen

Brutus speelt zaterdag  in Vlaardingen, met onze vriendjes van BlackboxRed. Tijd voor een roadtripje om alvast in de Village-vibe te komen? Of iets dichter bij huis: Gaye Su Akyol bij de vrienden van Vera op 19 april

5. 65daysofstatic - No Man’s Sky OST

En voor wie eigenlijk helemaal geen zin heeft in de nieuwe werkweek… Druk ‘No Man’s Sky’ in je PlayStation en geniet van de meeslepende soundtrack door 65daysofstatic! Of je luistert hem gewoon hierzo.

Trouwens, we hebben een mooi Youtube-lijstje met de muziek van onze line-up. Perfect om eens even lekker in om te keutelen. Check 'm hier!

Geniet nog even na van het heerlijke lenteweekend met deze verse tracks, en tot de volgende!

Foto: Ruben van Vliet