New Music Monday #3!

1. Spinvis - Artis

Mama, pappa, zeg me toch, hoeveel nachtjes slapen nog? Over een maandje ligt de nieuwe Spinvis-plaat in de winkel. Kan jij ook niet wachten? Check HIER (of hieronder) de nieuwste single van aanstaand album Trein Vuur Dageraad!

2. SXSW Music Festival 2017

Yee-haw! Showcase-time in Texas. 3voor12 was aanwezig bij SXSW Music Festival 2017. Honderden, zo niet duizenden acts lieten zich van hun beste kant zien, en onze Meatbodies en Golden Dawn Arkestra hebben hoge ogen gegooid. 3voor12 stelde hun top 34 samen, waarin  ze Golden Dawn Arkestra treffend betitelen als ‘aanstekelijke uitzinnig, psychedelisch verkleedorkest’. Meatbodies wordt beticht van het spelen van catchy rockliedjes die uitnodigen tot bier drinken. Nou, daar zijn wij in niet vies van!

3. Blaudzun - Interview Jupiter II

Blaudzuns Jupiter II is uit en de recensies vliegen je om de oren. Maar wat heeft hij er zelf over te vertellen? 3voor12 interviewde Blaudzun over deel twee van het Jupiter-drieluik. Populisme, vluchtelingen en social-mediadiarree; Blaudzun gaat geen onderwerp uit de weg. Ohja, en kom onder die steen vandaan en stream dat album!

4. Glints – Burgundy (EP)

Van hiphop tot jazz en van autotune tot gitaarlicks: Glints kersverse EP Burgundy is een indrukwekkend creatieve mengelmoes. Maar altijd is daar die vibe… Kapot-relaxed. Een goede vibe om de week mee in te gaan!

Tot de volgende, joe!

Foto: Marc Henri Quere