Line up #wttv16 compleet

HOERA! HOERA!

Het is tijd om je kaartjes binnen te hengelen, want het muziekprogramma voor #wttv16 is compleet. Hier zijn de nieuwe namen: 2manydjs (dj-set), Black Mountain, My Baby, King Khan & The Shrines, Max Meser, St. Paul, Green Hornet, Intergalactic Gary, Chouk Bwa Libète, Faja Creation Brassband, Black Flower, S.T. Cordell, Bismuth + Serchio Bathing-Party, Heavyball, The Hyena Kill, White Wine, Afework Nigussie & Zea, JR Green, Black Lung.

2MANYDJS

Je wilde meer fissa op de laatste festivaldag? Dan krijg je meer fissa op de laatste festivaldag, want we hebben de koningen van feestjes uitgenodigd: 2manydjs. Het duo is bekend van de vele legendarische optredens op zo’n beetje alle grote festivals ter wereld. De broers mixen de grootste klassiekers en de lekkerste kitch-platen aan elkaar tot hét dansfeestje van het festival, promise!

Uit Canada komt het hardere werk van Black Mountain. Met de voeten stevig in de klassieke rockriffs uit de jaren ‘70 en het hoofd in de hypnotiserende stonerwolken, krijgt de band al dik tien jaar een steeds grotere following. Ook uit Canada komt een andere grootheid: King Khan & The Shrines. De band vermengt soul met garage, sixties psychedelica, rhythm ‘n’ blues met de fenomenale eigenschappen van frontman King Khan. Het Nederlands/ Nieuw Zeelandse trio My Baby werd met het album Shamanaid in korte tijd één van de populairste acts. Dat kwam niet alleen door de opzwepende tribalblues, want iedere liveshow is een spectaculair broeierige ervaring.

Op deze pagina vind je het complete muziekprogramma. Blokkenschema's volgen snel. Enne, even als vrienden onder elkaar: haal je tickets snel!