Introducing: Kroelebaai!

Een deel van ons team vulde afgelopen woensdag de allereerste flesjes Kroelebaai: wat een enorm toffe primeur! Het bier wordt gelanceerd op #wttv16, proost je met ons mee?

Onze vormgever Stefan Sloot ontwierp het etiket, die tijdens het festival op een beperkt aantal flesjes prijkt. De flessen Kroelebaai zijn verkrijgbaar op Baaiduinen. Onze vrienden van Speciaalbier Café de Markies hebben daar trouwens ook een dikke hoeveelheid fusten voor je klaar staan vol overheerlijk Kroelebaai IPA. Maar ook daar geldt: op = op.

Ook tof: tijdens #wttv16 kan je jouw verhaal bij Kroelebaai kwijt! Binnen ons team hebben we allemaal een andere betekenis bij het woord Kroelebaai, en daarom zijn we erg benieuwd naar wat het voor jou betekent. Op Baaiduinen zitten de illustratoren van Vera Artdivision (die je kent van de zeefdrukken) klaar om jou verhaal te verbeelden: schuif gerust aan met een biertje in je hand!

Hier kun je de ontstaansgeschiedenis van Kroelebaai nog eens helemaal nalezen. En hier volg je een intro-cursus over het brouwen van je eigen bier. Oké, sort of. Proost!


Foto’s door Marc Henri Quere: