Download de #wttv16 app

Yes! De Welcome to The Village app is er en die kun je nu downloaden. Kun je lekker je favorieten uit het programma op een rijtje zetten en ALTIJD naar het blokkenschema kijken, want die heb je gewoon in je pocket. De app is uiteraard gratis, en is gemaakt door de Appothekers.

Androidgebruikers KLIKKEN HIER voor de app.
Voor iOS KLIK JE HIER.

Gebruiker Henk Rigter was er vorig jaar ook al bij. Hij schreef deze review:
Op het moment dat ik deze app installeerde op mijn life changing device dat ik tot voor kort mijn mobiele telefoon noemde, was ik aan het vissen. Al de gehele nacht geen vangst. Maar toen ik de app voor het eerst opende, voelde ik een lichte trilling in de hengel. Na een gevecht van 20 minuten, gooide ik een snoek van 1.5 meter aan de kant. Toeval, zegt u? Al sinds het begin der tijden heb ik een writers block. Niks vloeit nog uit mijn handen. Deze morgen werd ik wakker en meteen sprong ik uit bed om een werk te schrijven dat zijn gelijke nog niet kent in De Odyssee. De twee modellen van Victoria's Secret die ik gisteravond, na het laten zien van de WTTV-app, zonder moeite mijn bed in wist te krijgen, liet ik verder met elkaar bezig. Ik had meer te doen. Terwijl ik deze review schrijf, herbereken ik de relativiteitstheorie. Met de werkelijk genadeloos stimulerende WTTV-app aan mijn zijde is dit een kleine moeite. Ook is het handig om het komende programma in te kunnen zien.