Clubben tussen de Bomen op #wttv16

Uit-je-plaat-garantie op #wttv16! Met onze vrienden van Nokturné en Malfunktion bouwen we met Club Tussen de Bomen op de vrijdag weer grote fissa in ons festivaldorp. De club voor dikke beats, moddervette danspassen en meest radicale raves. GE-OLOGY, Arts the Beatdoctor, Jupiter Jax en Interstellar Funk komen naar de club, check de volledige line-up hieronder!

GE-OLOGY // Haty Haty // Beaty Heart // Arts The Beatdoctor // Interstellar Funk // Jupiter Jax

GE-OLOGY staat garant voor een te gek feest: zijn stijl vliegt namelijk net zo makkelijk van soul naar hiphop, als van funk naar disco en house. Hij produceerde eerder albums voor oa Mos Def, De La Soul, en zelfs voor een nog jonge Tupac Shakur (!).

Eerder maakten we Beaty Heart en HATY HATY al bekend. Beaty Heart brengt vanuit Londen sprankelende psych-pop die een stuk exotischer is dan het land van herkomst doet vermoeden. De te gekke samenwerking tussen Blaudzun en David Douglas onder de naam HATY HATY brengt ons een spannende combinatie van indie en electro.

Bekijk hier het volledige programma tot nu toe, die line-up wordt steeds voller en mooier. Heb je je kaartje al binnen? Wacht niet te lang!

*de epische feestfoto is van Ruben van Vliet