alles wat je moet weten over #wttv16

Hoera! Hoera! Nog een paar nachtjes slapen, dan is het mooiste festivaldorp van het land klaar om drie dagen in rond te slenteren. Hier wat zaken die je moét weten, zodat alles lekker soepel gaat.

Entree
Nog geen kaartje? Koop die dan online via de ticketpagina. Heb je je kaartje voor de camping wel geregeld? Zonder campingbandje kom je de camping niet op, die kun je eventueel hier nog halen.

Het scannen van je ticket voor een polsbandje kan op:

Vrijdag
Bij de entree van de camping van 10:00 uur - 22:00 uur (alleen ticketscan)
Bij de entree van het festivalterrein van 13:00 uur - 01:00 uur (tot 23.00 uur ticketverkoop, tot 01.00 uur scan)

Zaterdag
Bij de entree van de camping: 10:00 uur - 15:00 uur (alleen ticketscan)
Bij de entree van het festivalterrein van 10:00 uur - 01:00 uur (tot 23.00 uur ticketverkoop, tot 01.00 uur scan)

Zondag
Bij de entree van het festivalterrein van 10:00 uur - 20:00 uur (scan + ticketverkoop)

Cash
We zijn een Pin Only festival. Laat je cash dus lekker thuis. Da’s wel zo veilig!

Plattegrond
Check hier de plattegrond van het terrein.

Reizen
Bekijk hier de locatie op Google Maps van de Groene Ster. Pak de fiets of de bus vanaf station Leeuwarden, da's wel zo handig want het scheelt je parkeergedoe. Op het station staan genoeg bussen klaar om je naar het terrein te verplaatsen, we zorgen ervoor dat het daar zichtbaar genoeg is.

Hier vind je alle bustijden, heen en terug, van vrijdag tot en met zondag.

Wil je écht met de auto? Denk dan aan Snappcar. Met de code 'welcometothevillage' heb je ook nog eens korting! Klik hier voor het handige autodeelplatform. Als je voor het eerst huurt dat krijg je ook nog eens €20,- korting.

Ook handig, de shuttleservice! Parkeer je auto bij het WTC Hotel (Heliconweg 52) in de stad, vanaf daar rijden er bussen op en neer naar het festivalterrein. Kosten: € 15,00 p.p. per dag, voor 24 uur parkeren en een retour met de shuttleservice (een enkeltje kost € 7,50). Wil je hier gebruik van maken? Reserveer telefonisch bij het WTC via 058 - 233 4990, dan komt alles goed.

Gehoorbescherming
Denk om je oren! We vinden gehoorbescherming belangrijk, daarom hebben we kwalitatieve oordoppen in een handig Welcome to The Village bewaarbuisje. Die zijn voor drie muntjes van jou. Voor kinderen hebben we oorkappen te koop of te huur!

Merchandise
Ook dit jaar hebben we in onze winkel De Hoeve truien, petten en rompertjes van Welcome to The Village voor je. Met nieuwe designs!

Kluisjes
Er zijn grote en kleine kluisjes te huur. Je vindt ze vlak na de ingang op het terrein.
Klein = 1,5 munt
Groot = 2 munten

Water/bidons
Het is belangrijk om goed te drinken. Vul je eigen bidon bij het waterpunt op het terrein, of koop de special edition Welcome to The Village / Join the Pipe bidon. Te koop bij de bar of in de De Hoeve!

Bekers rapen!
We houden het terrein graag zo schoon mogelijk en jij kan daarbij helpen. Ook dit jaar vragen we je weer bekers in te leveren voor speciale waardebonnen die je kunt gebruiken in De Hoeve.

FAQ!
Heb je vragen? Waarschijnlijk staat het antwoord hier tussen. Niet? Mail je vraag naar info@welcometothevillage of stel ‘m via Twitter.